Hotellides oli Vene turiste tänavu kõvasti rohkem

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nordic Hotel Forum.
Nordic Hotel Forum. Foto: Mihkel Maripuu

Nordic Hotel Forumi tegevjuht Feliks Mägus ütles, et numbreid kokku pole tänaseks veel löödud, kuid vähemalt tema juhitavas hotellis oli Vene turiste tänavu umbes neljandiku võrra eelmisest aastast rohkem.


«Tulid nad vahetult enne uut aastat ja viibivad siin reeglina 7. jaanuarini. Vene turistide eripäraks ongi, et nad viibivad siin kauem kui üks öö,» ütles Mägus.



Ta lisas, et ka teised hotellid olid Moskva ja Peterburi kliente täis. Kõige tulusam oli hotellidele vana-aasta õhtu, mida enamik külalisi hotellis nautis. Järgnevatel päevadel osteti aga hotelli baaridest ja restoranidest sööke-jooke Mägusa sõnul seekord suhteliselt vähe. «On tunda, et raha loetakse palju rohkem kui varasematel aastatel. Ehk on põhjus ka selles, et paljud pered on koos lastega,» märkis ta.

Vene kliendid on Mägusa hinnangul väga meeldivad - heatahtlikud, viisakad ja intelligentsed. «Meil on tööl palju venelasi, kes eri keeltes teenindavad, mistõttu keeleprobleemi ei ole. Ka ei kohanud me oma hotellis ainsatki liigselt napsitanud või muidu korda rikkunud külastajat,» rääkis Mägus.

Paljud Vene turistid ostsid linnaekskursioone ja osa käisid lisaks Tallinnale ka Tartus ja Ida-Virumaal, mõned koguni Narva Jõesuu ja Rakvere spaades.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles