Kiirtoidurestoranid kasvatavad jõudsalt käivet

Liisu Arumäe
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Vapiano juht Gert Kerde.
Tallinna Vapiano juht Gert Kerde. Foto: Andres Haabu

McDonald’si Baltikumi juhi Tomasz Nawrocki sõnul hakkavad ettevõtte majandustulemused jõudma kriisieelsele tasemele.

«Kriis mõjutas meid sarnaselt teiste ettevõtetega, kuid olime võrreldes paljude teistega paremas positsioonis selle poolest, et kui paljud ettevõtted pidid pingutama, et ots otsaga kokku tulla, oli meil võimalik teha ulatuslikke investeeringuid,» räägib Nawrocki.

Nawrocki andmetel on ettevõte 2008. aastast praeguseni investeerinud Eesti restoranidesse ühtekokku 7,6 miljonit eurot. Hesburgeri arendusdirektori Ieva Salmela sõnul on Hesburgeri käive nii kriisiajal kui päarst seda stabiilselt kasvanud ning ettevõtte eesmärk on igal aastal investeerida nii Eestis kui ka Lätis ja Leedus uute restoranide avamisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles