Martina Hingise eksabikaasa: ta peksis koos emaga mind läbi

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martina Hingis.
Martina Hingis. Foto: SCANPIX

Kui uskuda Prantsusmaa ratsutajat Thibault Hutini, võiks tennisemaailma naiste endine esireket Martina Hingis läbi lüüa ka MMA-võitleja või poksijana. Nimelt väidab šveitslannaga abielus olev Hutin, et Hingis, Hingise ema ja ema kallim peksid ta armutult läbi, vahendab Eurosport.

«Olin ühel esmaspäevaõhtul meie ühises kodus, kui uksekell helises. Vaidluse käigus hakkasid Martina ja tema ema Melanie Molitor mind peksma ja küünistama. Minu kasvatus aga keelab mul naisterahvast lüüa,» meenutas Hutin Šveitsi ajalehtede vahendusel. «Siis tuli Melanie elukaaslane Mario Widmer ja virutas mulle DVD-mängijaga vastu pead.»

Enda sõnul pidi Hutin politsei kutsuma, et sõjaka kolmiku käest oma pass ja krediitkaart tagasi saada. Politsei andmebaasis on «vägivaldne vahejuhtum» tõepoolest kirjas. «Läksime koos politseinikega tagasi korterisse ja ma sain oma väärtasjad kätte. Need kolm tahtsid mind tappa! Olen šokeeritud! Poleks iial arvanud, et asi nii kaugele läheb,» sõnas ta.

Lisaks väidab Hutin, et sai seejärel ähvardava sisuga tekstisõnumeid. Tänaseks on ta hotelli kolinud ja plaanib Pariisi naasta.

Hutin nõuab Hingiselt lahutust, kuna väidab, et tennisetäht pettis teda kahel korral. Paar abiellus 2010. aastal, kuid aasta hiljem sattus Hutin naisele peale, kui too teise mehega voodis oli. Hutin andis Hingisele andeks, kuid aasta hiljem pettis Hingis teda väidetavalt uuesti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles