Savisaar: Tallinn hakkab pakkuma ka soodsamat toidukaupa

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edgar Savisaar TTV saates «Linnapea tund».
Edgar Savisaar TTV saates «Linnapea tund». Foto: Kuvatõmmis

Eilses Tallinna Televisiooni saates «Linnapea tund» helistasid «juhuslikud» helistajad Edgar Savisaare otsesaatesse ja küsisid linnaeluga seotud küsimusi.

Üks helistaja uuris muuhulgas, kas Tallinna linna ei võiks hakata oma elanikele soodsamat elektrit müüma.

Savisaar vastas, et linn on alustanud soodsamate müügiartiklite pakkumise osas võimalust apteegikaupadelt hinnas alla saada. «Järgmisel aastal tahame hakata testima ka odavamate toiduainete müüki, kui see meil õnnestub,» vastas Savisaar.

«Mis puudutab soodsamat elektrit, siis see ju puhas riigifirma asi. Tahaksin väga loota, et Eesti Energia ning majandus- ja kommunikatsiooniministeerium astuvad selles osas mingisuguseid samme, mis võimaldaksid inimestel elektrit senisest odavamalt kätte saada,» lisas linnapea.

Teiste «juhuslike» helistajate küsimuste seas küsiti tasuta rongisõidu kohta, reformierakondlaste puudumise kohta riigikogu istungitelt ning mõistagi tänati linna kõiksugu heade tegude eest.

Saade on järelvaadatav siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles