Tülitajate uus tööstiil

Irina Kablukova
, Den za Dnjomi ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enamasti ründavad kurjategijatest narkomaanid oma ohvreid pimedates hoovides ja kangialustes. Nüüd on tallinlannadel põhjust peljata üha sagedamini kesklinnas neile ligi tikkuvaid ja raha manguvaid noori mehi.
Enamasti ründavad kurjategijatest narkomaanid oma ohvreid pimedates hoovides ja kangialustes. Nüüd on tallinlannadel põhjust peljata üha sagedamini kesklinnas neile ligi tikkuvaid ja raha manguvaid noori mehi. Foto: Margus Ansu

Tallinna kesklinn on tulvil narkomaanidena näivaid noori mehi, kes möödakäijailt raha nuiavad. Seevastu on kadunud kerjused, kellel ei jätkunud raha sõiduks «Narva või Pärnu».

Kui Den za Dnjom­i toimetusse oli pöördunud juba neljas «nälgiva» kurikaela rünnaku alla sattunud naisterahvas, otsustasin selgitada, mis Tallinnas toimub.

Kõige ebameeldivamast seigast rääkis Svetlana. Mõni aeg tagasi sõitis ta trammiga Tondi poole. Vabaduse väljaku ja Kosmose kino vahel üritas korraliku välimusega noormees trammis üht ja teist sõitjat kõnetada, ent valis korraga oma tähelepanu objektiks Svetlana ja istus tema kõrvale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles