Kati Kusmin sai kaupmeeste liidu juhiks

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kati Kusmin.
Kati Kusmin. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Eesti Kaupmeeste Liidu uueks juhatuse esimeheks valiti Eesti Tarbijateühistute Keskühistu (ETK) juhataja Kati Kusmin.


Kaupmeeste liidu eelmine juhatuse esimees Heiti Allmäe suri ootamatult möödunud aasta novembris, teatas liit. Kati Kusmini sõnul jätkab ta tööd kaupmeeste liidu juhatuse seniste tegevusvaldkondade elluviimisel.



«Eesti Kaupmeeste Liit soovib aktiivselt kaasa rääkida erinevates maksuküsimustes nii riigi kui omavalitsuste tasandil, sealhulgas müügimaksu küsimuses Tallinnas.



Samuti soovime, et ka kõik teised kaubanduse valdkonda puudutavad seaduseelnõud kooskõlastataks kaupmeeste liidu kui kaubandusettevõtete esindusorganisatsiooniga,» märkis Kusmin.



Kaupmeeste liidu 2010. aasta tegevuse prioriteetideks on ettevalmistused eurole üleminekuks, heade kaubandustavade propageerimine kui ka koostöö tarbijakaitseametiga ennetavate tegevuste osas.



Kati Kusmin on enne ETK juhatajaks asumist töötanud Kalev Chocolate Factory AS juhatuse esimehena, Kalevi müügi- ja teenindusdirektorina, Tallinna Kaubamaja direktorina ning Reval Hotelligrupi tootearendusjuhina ja arendusdirektorina ja Hotell Olümpia hotellijuhina.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles