President Ilves tutvus Grüne Wochel Eesti stendiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves eile maailma suurimal toidu- ja põllumajandusmessil Grüne Woche.
President Toomas Hendrik Ilves ja Evelin Ilves eile maailma suurimal toidu- ja põllumajandusmessil Grüne Woche. Foto: Põllumajandusministeerium

Berliinis ühepäevasel visiidil olnud president Toomas Hendrik Ilves külastas eile ka Eesti stendi maailma suurimal toidu- ja põllumajandusmessil Grüne Woche.


Põllumajandusministeeriumi ja Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja korraldatav stend kutsub messikülastajaid Eesti toitu maitsma ja tutvuma turismivõimalustega Eestis. Külalistele pakutakse kilu-rukkivõileiba, vutimune, marineeritud turska ja palju muud.



President pidas Eesti toidu ja toidukultuuri tutvustamist tähtsaks. «Meile endile nii harjumuspärased road näivad paljudele rahvastele eksootilised,» lausus ta. «Vähetähtsaks ei saa pidada ka seda, et Eesti tootja paneb üha enam rõhku ökoloogiliselt puhastele saadustele ning meie toidu kõrgele kvaliteedile laiemalt.»



Eesti osaleb 15.-24. jaanuarini toimuval maailma suurimal toidu- ja põllumajandusmessil Grüne Woche juba 17. korda.



Eesti riigipea viibis Berliinis ühepäevasel töövisiidil seoses Saksamaa liidupresidendi Horst Köhleri kutsega osaleda Euroopa Komisjoni ametist lahkuva asepresidendi Günter Verheugeni auks korraldataval õhtusöögil.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles