Linnaosavalitsus kontrollis Kopli liinide mahajäetud maju

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kopli liinid.
Kopli liinid. Foto: Toomas Huik.

Põhja-Tallinna valitsus korraldas reedel kontrollreidi Kopli liinidel tühjana seisvatesse majadesse ja korteritesse, et suunata seal omavoliliselt elavad inimesed edasi varjupaikadesse.


Kahest majast avastati kokku kuus seal omavoliliselt elanud inimest. Linnaosavalitsuse pressiesindaja sõnul külma ilma tõttu kedagi majast välja ei aetud ja inimestega tegelevad edasi sotsiaaltöötajad.

Munitsipaalpolitsei hooldusfirma Nisurem osalusel korraldatud reidi eesmärk oli tuvastada majades omavoliliselt elavaid isikuid ning suunata need varjupaikadesse.

Hoonete ustele paigaldati kirjad aadressidega, kust inimesed saavad ajutist peavarju leida.

Samuti sulges Nisurem veelgi tugevamalt kõik sissepääsud tühjalt seisvatesse hoonetesse ja hooneosadesse. Eriti puudutas see Sepa tänav 31 maja, kust neljapäeva õhtul korraldatud kontrolli käigus avastati elamise jälgi. Samuti kontrolliti elamuid Kaevuri 5, I liin 1 ja V liin 11.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles