Jeruusalemmas rünnati taas buldooseriga bussi

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Jeruusalemma raputas täna järjekordne rünnak buldooseriga, kui üks mees hakkas raske ehitusmasinaga kesklinna tänaval rammima teisi sõidukeid.

 

Politsei teatel juhtis roolis istunud terrorist suure traktori vastu ühte bussi ja kahte sõiduautot, enne kui ta maha lasti, vahendas BBC News. Mehe isik on tuvastamisel. Viimaste teadete kohaselt sai intsidendis vigastada tosin inimest, neist üks raskelt.

Reutersi andmetel asub sündmuspaigast vaid paari kvartali kaugusel hotell, kus peaks täna peatuma Lähis-Idas visiidil viibiv USA presidendikandidaat Barack Obama. Kilomeeter eemal kohtusid aga samal ajal Iisraeli president Shimon Peres ja palestiinlaste liider Mahmoud Abbas.

Üks palestiinlane korraldas samalaadse rünnaku alles mõne nädala eest, tappes siis kolm inimest ja vigastades veel kümneid. Temagi lasti kinnipidamise käigus maha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles