Eesti Betooniühingu uueks tegevjuhiks sai Peeter Kokk

Sirje Niitra
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peeter Kokk.
Peeter Kokk. Foto: Betooniühing

Eesti Betooniühingu tegevdirektor on alates veebruarist Peeter Kokk, senine tegevjuht Tõnis Haube asus tööle OÜ Väo Paas müügijuhina.


«Meil on kahju lahkuda oma usinast abilisest Tõnis Haubest, aga saame aru, et noor mees vajab ka teistsuguseid väljakutseid,» ütles Eesti Betooniühingu juhatuse esimees Mati Laurson. «Peeter Koka näol leidsime ühingu tegevdirektoriks väga kogenud ja võimeka organisaatori, kellest loodame suurt abi.»

Peeter Kokk (sündinud 1945) on lõpetanud ehitusinsenerina Tallinna Tehnikaülikooli. Ta on töötanud pikaajaliselt projekteerimisettevõtetes PI EKE Projekt (1979-1992), AS Sweco Projekt (2004-2009) ja kümme aastat Eesti Projektbüroode Liidu tegevdirektorina (1994-2004).

Eesti Betooniühing on betooni kui kodumaise ehitusmaterjali kasutamist edendav ühing, kuhu kuulub 52 ettevõtet, organisatsiooni ja eraisikut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles