Linnaisad tegelevad Normanni personaalküsimusega

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Normann.
Henrik Normann. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Linnavalitsuse liikmed kinnitasid tänasel pressikonverentsil, et uurivad munitsipaalpolitsei pressiesindaja Hendrik Normanni hiljutist käitumist ning see probleem saab kindlasti lahenduse.


Selle nädala algul keeldus munitsipaalpolitseis väidetavalt pressiesindajana töötav Normann suhtlemast «Aktuaalse kaamera» reporteriga, kes temalt ühe parkimisintsidendi kohta kommentaari soovis. Meediaga suhtlemisel on Normannil probleeme olnud ka varem.

Linnapea Edgar Savisaar ütles täna ajakirjanike küsimustele vastates, et kindlasti ei ole Keskerakonda kuuluva Normanni puhul tegu parteikaaslasele mõeldud sotsiaalse töökohaga, vaid Normannilt oodatakse korralikku tööpanust.

Abilinnapea Taavi Aas kinnitas samuti, et asjaga tegeletakse. «Ma vestlesin täna hommikul munitsipaalpolitseiameti juhi Kaimo Järvikuga. Ta ütles, et võtab seda küsimust tõsiselt. Ma olen kindel, et see probleem saab lahenduse,» lausus Aas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles