Uue nädala suveilma jahutab äike

Martti Kass
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Äike.
Äike. Foto: STEPHEN HOLMAN/AP

Uus nädal tõotab jätkuvat sooja ilma, mida jahutavad vihmahood ja äike.

Nädala esimesel poolel on vihma tõenäosus väike, kuid üksikute vihmahoogude võimalus on Ida-Eestis, prognoosib Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut.

Reedel on võimalik, et madalrõhulohk ületab Eesti põhjast lõunasse liikudes ja seda saadavad hoovihmad ning äike. Laupäeval on samuti hoovihma võimalus suur.

Täna ja homme on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal võib kohati hoovihma sadada ja äikest olla. Sooja on 17 kuni 22 kraadi. Täna võib õhutemperatuur ulatuda 24 kraadini.

Kolmapäeval on hoovihma ja äikese võimalus. Puhub põhjakaarte tuul 4-11 m/s. Öösel langeb õhutemperatuur sisemaal 5 kraadi lähedale, rannikul on sooja kuni 15 kraadi. Päeval on 17 kuni 22 kraadi.

Neljapäeval on olulise sajuta ilm. Öösel on sooja 6 kuni 12 kraadi, rannikul 15 kraadi, päeval 18 kuni 24 kraadi.

Reedel on päeval mitmel pool oodata hoovihma ja äikest. Päeval on sooja 20 kuni 25 kraadi.

Nädalavahetusel on hoovihma ja äikese tõenäosus suur. Laupäeva päeval alatest Põhja-Eestist sadu lakkab ning temperatuur jääb vahemikku 16 kuni 21 kraadi.

Pühapäeval on hoovihma võimalus suur. Öösel on 6 kuni 13 kraadi sooja, päeval 15 kuni 20 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles