Põlula kool saab sügisest uue spordiväljaku

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

UUS: Seni karjamaad meenutanud jalgpalliplatsil kehalise kasvatuse tunde pidanud Põlula kooli õpetajad saavad uuel õppeaastal lapsed päris spordiväljakule viia. Plats jääb avatuks ka kõigile tervisespordihuvilistele.

Vana spordiväljaku asemele rajatav kompleks pole küll nii suur, et seda staadioniks nimetada, aga oma eelkäijast on see igal juhul etem.

Eelmisel platsil jalgpallivärava postide ülesannet täitnud palgid olid niiskuse tõttu läbi mädanenud ja väljaku pinnas ebaühtlane. Tänaseks on töölised hakanud sinna juba muru külvama.

MTÜ Põlula Haridus- ja Kultuuriselts ja Põlula kooli hoolekogu esimees Raivo Kens ütles, et kui ilmad ei hakka kiusama, saab väljak suve jooksul valmis. Ehitajafirma AS Lasila Betoon lubaduse järgi on võimalik spordiplats 1. septembril avada.

Rägavere valla eelarvest on igal aastal leitud raha mittetulundusühingute tegevuse toetamiseks. Eelmisel aastal oli toetusteks väljamakstav summa üle 100 000 krooni. Vallavanem Jüri Landberg ütles, et MTÜde toetamine on vallale oluline, sest nende tegutsemine näitab, et kohalikud inimesed ise tahavad hea seista valla käekäigu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles