Vassiljevi koduklubi realiseeris Pareiko vastu kaks penaltit

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Pareiko.
Sergei Pareiko. Foto: SCANPIX

Venemaa jalgpalli kõrgliigas olid täna omavahel vastamisi Eesti koondislaste Sergei Pareiko ja Konstantin Vassiljevi koduklubid. 2:0 võidu sai kirja Vassiljevi tööandja Permi Amkar

Kohtumise avapoolaja 44. minutil teenis Brasiilia päritolu Leandro Volga klubi poolt kollase kaardi, sest mängis enda karistusalas käega. Kohtunik määras selle eest Amkarile penalti, mille realiseeris Georgi Peev.

Mängu 55. minutil teenis Volga poolt kollase kaardi Denis Kolodin ning Amkari meeskond sai mängus juba teise penalti. Sarnaselt avapoolajaga läks Amkari poolt 11 meetri karistuslööki sooritama Peev, kes suutis ka seekord värava lüüa. Rohkem väravaid ei löödud ning seega teenis Amkar 2:0 võidu.

Pareiko tegi kaasa kogu kohtumise, Vassiljev platsile ei saanud.

P'ärast tänast kohtumist peaks Amkar tõusma liigas koha võrra kõrgemale ehk viiendaks, Volga jääb endiselt üheksandale tabelireale. Ülejäänud 12. mänguvooru kohtumised peetakse laupäeval ja pühapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles