Purjelaua slaalomi Eesti meistrid on Mölder ja Kask

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Mölder.
Toomas Mölder. Foto: Tiit Mõtus

Nädalavahetusel peeti purjelaua slaalomi Eesti meistrivõistluste 2. etapp.

Laupäeval asus võistlustulle 27 purjelaudurit. Ennelõunal viidi läbi kvalifikatsioonisõidud ja kaks võistlussõitu. Peale lõunapausi muutus aga tuul puhanguliseks. Tekkisid tuuleaugud, mistõttu kaks järgmist sõitu tuli tühistada. Kolmandal katsel õnneks tuul püsis ja sõit sai peetud.

Kuna kevadel jäi tuule puudumise tõttu Eesti meistrivõistluste esimene etapp ära, siis Eesti meistrid selgitatigi teise etapi tulemuste põhjal.

Eesti meistritiitli võitis teist aastat järjest Toomas Mölder (Team Surfhouse). Teise koha saavutas John Kaju (Saaremaa Surfiklubi) ja kolmandaks tuli Erno Kaasik (Team Extreme).

Noorte meistritiitli võitis ülekaalukalt Peeter Kask, järgnesid Karl Erik Saarm ja Tristen Erik Kivi (Saaremaa Surfiklubi).

Naiste arvestuses oli parim Annika Valkna (Surfhouse) Maarja Kivistiku (Team Extreme) ja Anneli Mägi (Tahe) ees. Master arvestuse parim oli Toomas Mölder, järgnesid Erno Kaasik ja Martin Ervin (Team Extreme).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles