Hansa Grupp laieneb jõuliselt autorendi turule

Liina Valdre
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hansarent hakkab pakkuma ka kaubikute rendi teenust. Pildil keerab rooli Hansa Grupi tegevjuht Sergei Vahnitski.
Hansarent hakkab pakkuma ka kaubikute rendi teenust. Pildil keerab rooli Hansa Grupi tegevjuht Sergei Vahnitski. Foto: Andres Haabu

Transpordifirma Hansa Grupp omandas äsja autorendifirma Europcar Baltikumis opereerimise õigused, tehingu järel peaks grupp saama oma 450 sõidukiga hinnanguliselt üheks suurimaks lühirendi firmaks Baltikumis.

Juba praegu kuulub ametlikult NTH Holdingu nime kandvasse gruppi ka Hansarendi kaubamärgi all tegutsev autorendifirma Hansa­transport. «Kui Europcar teenindab välisturiste, siis Hansarent tegutseb suuresti kohalikul turul. Saame integreerida Europcari tugeva rahvusvahelise kogemuse ja Hansarendi tugeva kohaliku kogemuse,» selgitas grupi tegevjuht Sergei Vahnitski Postimehele.

Ettevõtte pikaajaline plaan on kasvatada oma turuosa kogu Baltikumis, ka täisteenusliisingu ja asendusauto tootesegmendis. Sellest, kui suurt kasvu oodatakse, on tegevjuhi sõnul veel vara rääkida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles