Tallinki kaubalaevad said jäävangist vabaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinki kaubalaev SeaWind jäävangis.
Tallinki kaubalaev SeaWind jäävangis. Foto: AFP / Scanpix

Stockholmi saarestikus jäävangis olnud Tallinki kaubalaevad SeaWind ja Regal Star said liikuma ega plaani raskete jääolude ning Soome laevalastijate streigi tõttu praegu uut reisi.

Tallinki pressiesindaja Luulea Lääne ütles, et Turust Stockholmi suundunud SeaWind sai vabaks juba kella 3 ajal öösel ning laev jõudis kella 7.30 ajal sihtsadamasse, kirjutab ERR-i uudisteportaal.

Lääne lisas, et ka Kapellskärist Paldiskisse teel olnud Regal Star sai jäävangist vabaks ning peaks Paldiskisse jõudma kella 23 ajal.

Lääne sõnul Seawind praegu uut reisi Stockholmi saarestikus valitsevate raskete jääolude tõttu ja ka Soome laevalastijate streigi tõttu ette ei võta, tõenäoliselt ei plaani uut reisi ka Regal Star.

Reisilaevad sõidavad Tallinna ja Helsingi ning Tallinna ja Stockholmi vahel graafikujärgselt, Rootsi ja Soome vahelistel liinidel on aga viivitusi, sest keeruliste jääolude tõttu sõidab laev muudetud marsruudil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles