Toomas Toolile kuulub ligi neljandik Silvano Fashion Group’ist

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Tool.
Toomas Tool. Foto: Toomas Huik.

Tallinna börsi teatel kuulub ettevõtja Toomas Toolile tänase seisuga 24,53 protsenti Silvano Fashion Groupi aktsiatest.

Analüütik Tõnis Oja kirjutab oma

blogis

, et reedel kaotas rõivafirma Silvano FG senine suuromanik Indrek Rahumaa kontrolli ettevõtte nõukogus ning see läks Toomas Tooliga seotud inimestele.



Oja hinnangul on tegemist järjekordse näitega selle kohta, mis saab headel aegadel võetud suurtest riskidest siis, kui asjad hakkavad kiiresti allamäge minema.



«Kuna Rahumaa oli sunnitud laenude katteks Silvano FG aktsiatest praktiliselt loobuma (EVK andmetel kuulub Alta Capitalile vaid mõni protsent Silvano aktsiatest), oli reedene võimuvahetus ettevõtte nõukogus asjade loomulik käik.



Kui aus olla, pole ma Silvanost kui ettevõttest mitte kunagi sotti saanud ning minu jaoks on tegemist ühe osaga Rahumaa riskifondist. Nüüd, kus võim on läinud Tooli seltskonnale, muutub olukord Silvanos ilmselt veel segasemaks.



Ma ei jaga nende seisukohta, kelle arvates Sven Kunsingu saamine Silvano nõukogusse muudab ettevõtte usaldusväärsemaks. Segadused ettevõtte juhtimises lähevad ilmselt veelgi suuremaks.



Reedel ei suudetud ju valida isegi nõukogu esimeest. Tooli seltskond tegi ettepaneku Kunsingule, mis tähendab, et nad on ilmselt oma ülekaalus nii kindlad. Kunsing aga ei saanud ilmselt SEBi peakorteris luba,» kirjutab Oja oma blogis.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles