Soome rallimehed ajasid Loebile udu

Margus Mihkels
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sebastian Loeb
Sebastian Loeb Foto: AP / Scanpix

Täna algaval autoralli Soome MM-etapil startival Sebastién Loebil võib Fordi meeskonna sõitjale Mikko Hirvosele ja tema kaasmaalasele, võistlemise lõpetanud Marcus Grönholmile paar krõbedat sõna varuks olla, kirjutab Iltalehti.

Fordi duo näitas eelmisel aastal prantslase veenva ülekaaluga koha kätte ning seetõttu võttis Loeb tänavu Jyväskylä ümbruse kruusateedel sõidetud võistluseelseid teste väga tõsiselt.

«Eelmisel aastal küsis Loeb minu ja Marcuse käest ühe trampliini kohta, et kas me sõidame sealt täisgaasiga üle,» itsitas Hirvonen Iltalehtile antud intervjuus. «Ütlesime mõlemad, et jaa, sõidame küll, ehkki tegelikult ei sõida. Kuuldavasti lendas Loeb seal nüüd õige kaugele.»

MM-sarja juhtiv Hirvonen ja teist kohta hoidev Loeb alustavad kahevõitlust Jyväskylä ralli võidu nimel täna õhtul sõidetava Killeri publikukatsega.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles