Audru otsib haridusjuhte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Audru vallavalitsus otsib avaliku konkursiga kahte koolijuhti ja kahte lasteaia juhatajat, eilse seisuga oli konkursikomisjonile laekunud vaid üks sooviavaldus.

Audru vallasekretär Aino Aitaja ütles, et ta ei tea, millisele kohale on avaldus esitatud. “Ümbrikul märget ei ole, konkursi lõpuni on veel viis päeva, siis selgub,” lausus ta.

Konkursil lähevad arvesse need sooviavaldused, mis jõuavad vallamajja 6. aprillil või kannavad ümbrikul sama päeva postitemplit. Aitaja sõnutsi on varasematest kogemustest teada, et avaldused jõuavad kohale just viimastel päevadel.

Audru valla haridus-, kultuuri- ja sotsiaalnõuniku Peep Tarre jutu järgi põhjustas konkursi väljakuulutamise kas töölepingu tähtaja möödumine, uue asutuse loomine või senise juhi soov jääda väljateenitud puhkusele.

Töölepingu tähtaeg saab 25. augustil mööda Audru keskkooli direktoril ja 1. juulil Jõõpre lasteaia juhatajal.

Lindi algkool sai uue juhi küll juba mullu korraldatud konkursiga, kuid et kool korraldatakse ümber algkooliks-lasteaiaks, vajab uus asutus juhti alates 1. juulist.

Samast ajast peaks alustama Audru lasteaedki uue juhi käe all, sest senine kauaaegne juhataja on avaldanud soovi pensionile jääda.

Konkursi tingimustega saab tutvuda internetis valla koduleheküljel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles