Masu viis ilusalongidest kolmandiku klientuurist

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ilusalong.
Ilusalong. Foto: SCANPIX

Intercoiffure Estonia presidendi Aimar Karu sõnul on kolmandik ilusalongide püsiklientuurist masuga kadunud ning kui nad veel juuksuris käivadki, siis küüne- ja kehahooldusi võetakse juba peaaegu poole vähem kui parematel aegadel.


«Paljud, kes varem käisid juuksuris iga kuu, käivad nüüd poolteise kuu tagant ja kes käisid poolteise kuu tagant, käivad nüüd üle kahe kuu,» rääkis klientide muutunud harjumustest ilusalongi Savannah juhataja Sille Herma Õhtulehele.

Lisaks on ta märganud, et inimesed ei pelga enam küsida, kui palju miski maksab.

Ometi pole kundede vähesus Aimar Karu kinnitusel hindu oluliselt langetanud, küll aga teevad juuksurid-kosmeetikud senisest enam sooduskampaaniaid ning salonge, kus juuste värvimine maksab tuhandeid kroone, on tema sõnul vähe järele jäänud.

Staažikatel tootjatel nagu Wellal, L´Orealil või Schwarzkopfil pole tema sõnul mõistlik hindu alla lasta, aga vahel teevad nad sooduskampaaniaid, mis lubab ka inimesel juuksuris odavamalt hakkama saada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles