Noortekogu korraldab koos teatriga heategevusürituse

Birgit Remiküll
, Lääne-Virumaa noortekogu president
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Corbis/Scanpix

1. aprillil algusega kell 19 korraldab Lääne-Virumaa noortekogu koostöös Rakvere teatriga heategevusliku ürituse "Jumal hoia, sa oled siin!".



Selle peaeesmärk on koguda raha lastekodulastele puuduva muretsemiseks või vähemalt sellele kaasaaitamiseks. Aga kõik oleneb juba publiku heldekäelisusest ja lõpuks kokku kogutavast summast.


Üritust korraldavad noored on veel seadnud oma eesmärgiks panna inimesi märkama enda ümber toimuvat, et me ei käiks enam silmad ainult oma nina ette ja taskusse suunatult.



Nendele ja ka teistele noorte igapäevaelu probleemidele juhime tähelepanu sketšisõus, kuhu on lubanud improviseerima tulla mitu Lääne-Virumaalt pärit avalikkusele tuntud inimest.



Teiste seas on oma nõusoleku andnud näiteks Indrek Saar ja Päär Pärenson aka J.O.C.



Naljapäeval paneme nad ootamatutesse olukordadesse, mille sündimisele aitavad kaasa kohalike kooliteatrite säravamad tähed. Sketšide vahel toimub oksjon, kuhu on kohalikud ettevõtted pannud välja oma teenuseid või tooteid, mida iga päev nende hinnakirjast ei leia. Lisaks neile paneb noortekogugi oma võimed proovile ja toob oksjonile noorte omaloomingut.



Noortekogu liige Elisabet Neuhaus lisab, et häid mõtteid on palju, kuidas omaloomingut realiseerida, aga mis täpsemalt välja tuleb, kas miskit maitsvat või ilusat silmale vaadata, see selgub publikule alles teatri suurel laval.



Enne suurt finaali on esinema oodata noortebändi Fantaasia, kes on lubanud esitleda oma akustilist kava. Kogu õhtut juhib ja oksjoneid viib läbi Lääne-Virumaa noortele juba detsembris toimunud konverentsil tuttavaks saanud Tanel Saar, kes võitis oma improviseerimisoskusega paljude südame.



Pilet maksab 25 krooni ja selle saab soetada endale Rakvere teatri kassast. Lisainfo saamiseks külasta meie kodulehte

www.l-virunoortekogu.ee

.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles