The Times teeb veebiuudised tasuliseks

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Times Online uudisteportaal.
Times Online uudisteportaal. Foto: timesonline.co.uk

USA meediamogulile Rupert Murdochile kuuluv News International Ltd (NI) teatas, et hakkab juunist võtma tasu Briti mõjuka päevalehe The Times ja selle pühapäevase eriväljaande Sunday Times võrgukülje külastamise eest.


Kasutajatelt küsitakse ühepäevase ligipääsu eest 1 naelsterling (17,55 krooni) ja nädalase tellimuse eest 2 naelsterlingit (35,10 krooni) - mõlemale lehele avatakse mais eraldi uued võrguküljed, mis asendavad praegust ühist

Times Online

uudisteportaali, edastas

BBC News

.

Makstes ühe eest, pääsevad lugejad mõlema väljaande uudiseid lugema. Kliendid saavad registreerimisel ka tasuta prooviperioodi.

NI tegevjuht Rebekah Brooks ütles, et see on otsustav samm, muutmaks uudisteäri «majanduslikult köitvaks» ettevõtmiseks.

Paberlehtede müüginumbrite langus on sundinud meediaärimehi otsima uusi võimalusi raha teenimiseks, ent veebiuudiste tasuliseks muutmine on paljude arvates internetis lokkava liigtiheda konkurentsi tõttu väga riskantne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles