Narva jõest leiti hukkunu

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaks inimest jättis taas veekogus oma elu.
Kaks inimest jättis taas veekogus oma elu. Foto: Bildhuset/Scanpix

Eile tõid päästetöötajad Eesti veekogudest välja kahe mehe surnukehad. Üks meestest uppus, teise surma põhjus on alles selgitamisel.


Kella 11.07 ajal tõid päästjad Ida-Virumaal Narva jõest kaldale meesterahva surnukeha, teatas päästeamet.

Ida politseiprefektuuri pressiesindaja Jelena Filippova ütles Postimees.ee'le, et kalda lähedalt veest leitud surnukeha on toimetatud lahangule. Seda, kas mees uppus, politsei veel kinnitada ei saa.

Filippova sõnul oli surnukeha vees olnud juba pikemat aega.

Nähtavaid vägivallatundemärke laibal ei tuvastatud. Mehe isik on seni kindlaks tegemata. Võimaliku kriminaalmenetluse algatamine otsustatakse pärast ekspertiisitulemuste selgumist. 

Eile õhtul kella 20.36 ajal teatati uppumisohus mehest Põlva järves. Päästjad tõid veest välja meesterahva, kuid kiirabitöötajatel teda elustada ei õnnestunud.

Lõuna politseiprefektuuri pressiesindaja Marge Kohtla andmetel oli tegemist 1952. aastal sündinud mehega. Tunnistajate väitel oli mees enne järve minekut alkoholi tarvitanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles