Toomla Randpere aktsioonist: kõigi vahenditega püütakse Savisaart kukutada

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rindade paljastamise aktsioon osutus Valdo Randpere valimisreklaamiks.
Rindade paljastamise aktsioon osutus Valdo Randpere valimisreklaamiks. Foto: Toomas Huik / Postimees

Politoloog Rein Toomla ütles Valdo Randpere eilset aktsiooni kommenteerides, et  mõned poliitilised rühmitused on läinud seda teed, et kõigi vahenditega kukutada võimult Keskerakond ja Savisaar.

 «Leitakse, et eesmäärk pühendab abinõu,» kommenteeris Toomla. «Seda võiks võtta lõbusama tooniga, eks see olnud palagan. Palagan kuulub nüüd paratamatult valmimiste repertuaari, sest ka KE ettevõtmised on lahterdatavad palagani alla,» leidis politoloog.

«Eks need on sellised hea tooni ja maitse piirimail olevad asjad,» sõnas ta. Päris kõiki vahendeid poliitvõitluses tema hinnangul siiski kasutatud pole. «Füüsiline vägivald on näiteks veel puudu,» sõnas Toomla.

«Kõik, mida Tallinnas teha tundub poliitilises võitluses teisejärguline, Savisaare kukutamine on tema vastaste jaoks esikohal. See on muidugi rüütatud ilusasse rüüsse, a’la linnavalitsus on korruptiivne, proovitakse vajutada õigele nupule, mida avalikkus taunib, et siis ise võimlue tulla,» kommenteeris ta.

Tallinna linnavalitsuse ees eile toimuma pidanud naisliikumise Flashime rindade paljastamise aktsioon osutus Reformierakonna linnapeakandidaadi Valdo Randpere valimisreklaamiks. Kell 15 tuli linnavalitsuse hoone ette hulk naisi, kes avasid oma mantlihõlmad. Mantlite all kandsid naised kollaseid t-särke, millel oli kirjas: «Flashime Randpere linnapeaks».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles