Eelhääletuse avapäeval käidi enim valimas Lasnamäe Centrumis

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Langovits

Eelhääletuse esimesel päeval käis Tallinnas avatud 16 valimisjaoskonnas valimas kokku 2401 inimest, valimisaktiivsus oli suurim Lasnamäe Centrumis asuvas jaoskonnas, kus kasutas eelhääletamise võimalust 441 valijat.

Eelhääletamine väljaspool elukohajärgset valimisjaoskonda toimub 10.-13. oktoobrini kella 12.00-20.00 üle linna kokku 16 valimisjaoskonnas.

Valimisjaoskonnad asuvad suuremates kaubanduskeskustes ja teistes paljukäidavates kohtades - Kesklinnas Viru Keskuse autobussiterminalis (Viru väljak 6), Solarise keskuses (Estonia pst 9) ja Tallinna Linnavalitsuse teenindussaalis (Vabaduse väljak 7), Kristiine keskuses (Endla 45), Rocca al Mare Kaubanduskeskuses (Paldiski mnt 102) ja Haabersti linnaosas linnaosa valitsuse hoones (Ehitajate tee 109A).

Lasnamäel on eelhääletuseks avatud neli valimisjaoskonda, mis asuvad Lasnamäe Centrumis (Mustakivi tee 13), Läänemere Selveris (Läänemere tee 28), Ümera keskuses (Ümera tn 3) ja Maxima XX kaupluses (Smuuli tee 9).

Mustamäe linnaosas saab eelhääletada Magistrali keskuses (Sõpruse pst 201/203), Nõmme linnaosas Järve keskuses (Pärnu mnt 238) ja Nõmme Kultuurikeskuses (Turu plats 2), Põhja-Tallinna linnaosas Tallinna Kopli ametikoolis (Kopli 98), Stroomi rannahoones (Pelguranna 30) ja Jaama turul (Kopli 1).

14.-16. oktoobrini on eelhääletuseks avatud kõik 97 valimisjaoskonda, neist 20 on mõeldud valijatele, kellel pole võimalik eelhääletamise päevadel ja valimise päeval elukohajärgses valimisjaoskonnas hääletada. Seega  on neil päevil võimalik valijail hääletada nii elukohajärgses kui ka väljaspool elukohta asuvas jaoskonnas.

Valimiste päeval, 20. oktoobril kella 9.00-20.00 saab hääletada üksnes elukohajärgses valmisjaoskonnas. Ühtlasi saab 10. oktoobrist kuni 16. oktoobrini kella18ni ööpäev läbi e-hääletada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles