Piltuudis: järelehüüe kaduvale talvele

Mirjam Mäekivi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meenutus lõppevast talvest
Meenutus lõppevast talvest Foto: Margus Kruut

Tallinnas Estonia puiesteel võib eelmise nädala lõpust saadik imetleda lume alt järjest enam välja sulavaid liiklusmärke ja nende keskel üht Visu suuska, kui mälestusmärki tänavusele lumerohkele ja ohtralt talispordivõimalusi pakkunud talvele.


«See on justkui monument meie linnavalitsusele, kes hoolitses, et linnas oleks piisavalt suusalund. Samas on see ka justkui hüvastijätt lumerohkele talvele ja suurtele lumehunnikutele, millest tüdinesid juba ka kõige suuremad suusasõbrad,» rääkis Postimees.ee'le installatsioonist juba mitu päeva mööda sõitnud Margus Kruut.

Lumemägi Estonia pst 15 ees oli mõni päev tagasi veel nii suur, et pildilolevad liiklusmärgid ei paistnud, ent nüüd on need lõpuks välja sulanud. Nende keskel seisev suusk on küll veidi määrdunud, ent siiski korralik ja aus Visu toode, lisas Kruut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles