Põhjatallinlastele tehakse laimukampaaniat Savisaar-Toomasti aadressil

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vilja Savisaar-Toomast
Vilja Savisaar-Toomast Foto: Kanal 2

Põhja-Tallinna elanike postkastidesse potsatas anonüümne kiri, milles hoiatatakse valijat Vilja Savisaar-Toomasti eest hääle andmisel. Vilja Savisaar-Toomast kandideerib Tallinna linnavolikokku Põhja-Tallinnnas Reformierakonna nimekirjas.

Hoiatuskirjas märgitakse, et Vilja Savisaar-Toomast jättis pärast abielulahutust alles Savisaare nime, et petta valijalt välja hääl Reformierakonna ja Ansipi toetuseks.

Valijat hirmutaval lehel on kirjas veel ka et Savisaar-Toomast lahkus Keskerakonnast suure skandaaliga, püüdes lõhkuda Edgar Savisaare üles ehitatud Eesti kõige suuremat ja populaarsemat poliitilist jõudu - Keskerakonda.

Kirja lõpus märgitakse, et Savisaar-Toomast reetis Keskerakonda ja et kui talle hääl anda, petab ta ka valijat.

Savisaar-Toomast on laimukirjast tõsiselt nördinud. «Kas see on teie arvates aus ja õiglane valimiskampaania Põhja-Tallinnas. Pole ju raske arvata kelle näpunäidete järgi selliseid asju tehakse,» kirjutas Savisaar-Toomast oma Facebooki lehel, jagades kõnealust hoiatuskirja

«Võtab nagu sõnatuks, kui kaugele on mõni võimu nimel valmis minema. Tegelikult kahju,» märkis Savisaar-Toomast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles