Linn palub vabandust loodusjõudude põhjustatud ebamugavuste pärast

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pinnase nihkumise tõttu suleti Tallinnas Pärnu maantee mahasõit.
Pinnase nihkumise tõttu suleti Tallinnas Pärnu maantee mahasõit. Foto: Peeter Langovits

Tallinna transpordiamet teatab, et Pärnu maanteelt Tammsaare teele mahasõidutee aluse pinnase nihkumise on esialgse hinnangu kohaselt põhjustanud vesiliiva liikumine, mis on vähendanud teealuse pinnase tihedust.

Käesoleval hetkel on ohutuse tagamiseks ning tööde teostamiseks suletud Pärnu maanteelt mahasõit Tammsaare teele mõlemast suunast (kesklinna ja Järve suunalt) ning suletud on Järvevana ja Tammsaare tee Mustamäe suunas esimene sõidurada.

Bussid 20 ja 20a on suunatud ümbersõidule Tondi tänava kaudu ning nimetatud bussid ei peatu peatustes Kalev, Hallivanamehe ja Sõjakooli. Seoses eeltooduga on oodata ummikuid Peterburi ja Järvevana teel suunaga Tammsaare teele, Pärnu maanteel Järve suunas ja Tondi tänaval.

Transpordiamet palub liiklejatel Lasnamäe suunast Mustamäele ja Haaberstisse sõites kasutada peale Tartu maantee viadukti Filtri ja Tehnika tänavate ristmikku ning Tehnika tänavat. Kesklinnast Pärnu maantee suunalt Mustamäele sõitmiseks palutakse kasutada Tondi tänavat. Tartu maanteelt linna sisenedes on ummikuid oodata Järvevana teel ning soovitatakse valida enne linna sisenemist Mustamäele ja Haaberstisse sõitmiseks Tallinna ringtee ning sealt Viljandi maantee, Männiku tee või Pärnu maantee.

Teedelabori spetsialistid teostavad praegu teealuse pinnase tiheduse uuringut. Esialgse hinnangu kohaselt jääb eelnimetatud ulatuses tee suletuks kuni eeloleva pühapäevani.

Transpordiamet palub vabandust loodusjõudude põhjustatud ebamugavuste pärast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles