Kolmes mõrvas süüdistatavat ähvardab eluaegne vangistus

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig

Prokurör nõudis täna Harju maakohtus Harjumaal Viimsis kolme inimese mõrvas süüdistatavale mehele eluaegset vanglakaristust.

Põhja ringkonnaprokuröri Ainar Koigi hinnangul on 39-aastase Oleg Kozlovi süü roimades tõendatud ning talle tuleb mõista rangeim võimalik ehk eluaegne vanglakaristus, vahendas ERRi uudisteportaal.

Kozlovi kaitsja vandeadvokaat Aivar Ennok on vastupidisel seisukohal ning leidis, et mees tuleb tema süü tõendamatuse tõttu õigeks mõista.

Süüdistuse järgi läks Viimsi elanik Kozlov mullu 6. mail politseisse ja teatas, et ta leidis Viimsis ühe talu müüritisest 38-aastase Jüri ja 51-aastase Irina laibad, kuid hilisem uurimine tuvastas, et mees tappis oma tuttavad ise 2007. aasta mais.

Uurimisel selgus ka, et mõni päev enne topeltmõrva peksis Kozlov Miiduranna külas asuvas mahajäetud majas surnuks oma tuttava, 31-aastase Mihhaili.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles