Cityparki juht: eesmärk pole teha arutus koguses trahve

Raigo Neudorf
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Citypark parkla Mustamäel lastehaigla juures.
Citypark parkla Mustamäel lastehaigla juures. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Erinevate kaupluste parkimisalasid haldava OÜ Citypark Eesti juhatuse liikme Margus Risti sõnul on kauplusi külastavad autojuhid hakanud senisest paremini jälgima parkimistingimusi.


«Olukord on tunduvalt paranenud peale ajakirjandust läbinud diskussioone. Täna on juba palju rohkem neid, kes jälgivad parkimistingimusi. See ju ongi meie tegevuse eesmärk,» märkis Risti.



Nimelt jälgib Citypark teatud kaupluste parkimisaladel, et sinna parkijad kasutaksid parkimiskella. Vastasel juhul võis autojuhti oodata trahvikviitung.



Margus Risti kinnitusel pole Citypark trahve kunagi teinud arutult palju, pigem on alati olnud tegemist preventatiivse tegevusega.



«Eesmärk on olla võimalikult palju nähtav. Kui potentsiaalne rikkuja teab, et võimalus vahele jääda on olemas, siis ta ei rikugi parkimistingimusi.



Teenuse eest tasub meile vastavalt lepingule teenuse tellija. Meie oleme tellimuse täitjad. Seega ei saa meie eesmärk vormistada arutus koguses trahve. Samuti ei ole trahvide osa teenuse müügist suur,» lisas Risti.



Praegu haldab Citypark kokku umbes 30 parkimisala Tallinnas. Praeguste prognooside kohaselt peaks aasta lõpus ettevõtte halduses olema 55-60 parklat ning sinna lisandub ka kaubandusega seotud parkimisalasid.



Kommentaarid
Copy
Tagasi üles