Vallasekretär saab 150 000 krooni koondamisraha

Alo Raun
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Saaremaal asuv Kaarma vallavalitsus maksab koondatud vallasekretär Riina Allikule kompensatsiooniks kümne kuu palga ehk 150 000 krooni.


Kaarma vallavanem Margus Mägi ütles Oma Saarele, et sellise brutosumma nõue tuleneb avaliku teenistuse seadusest, lisades, et töölepingu alusel töötavate inimestega võrreldes on tema hinnangul avalikus teenistuses töötavatel inimestel põhjendamatult suured eelised.

Ta märkis, et valimiste tõttu oli Kaarma vallavalitsuses väga palju muudatusi ja ümberkorraldusi, mis puudutasid mitmeid ametnikke ning kui enamik neist oli muudatuste poolt, ei soostunud nende sammudega Allik.

Oma Saarele on vihjatud, et Riina Allik võib asuda ametisse Pihtla vallasekretärina, kuna sealne sekretär on avaldanud soovi pensionile jääda.

Pihtla vallavanem Jüri Saar ütles, et ei kinnita ega lükka seda ümber, kuid hetkel ei ole Alliku töölevõtmine väga aktuaalne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles