Tallinn valmistub liikluskiiruse piiramise küsitluseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesklinnas võib tulla kiirusepiirang.
Kesklinnas võib tulla kiirusepiirang. Foto: Peeter Langovits

Tallinna linnavalitsus moodustab homsel istungil linlaste küsitluse korraldamiseks komisjoni ning kinnitab ühtlasi küsitluspunktide asukohad, lahtiolekuajad ja koosseisud.


Tallinna linnavolikogu otsustas viia 3.-9. maini läbi linnaelanike küsitluse teemal, et kas kesklinnas tuleks sõidukite piirkiirust alandada 50 kilomeetrilt tunnis 40-le. Küsitlus toimub nii selleks avatavates küsitluspunktides kui elektrooniliselt. Üle linna avatakse kokku 14 punkti.

Linnavalitsuse eelnõu järgi on küsitlust korraldav komisjon 15-liikmeline ning komisjoni esiheheks saab linnasekretär Toomas Sepp . Linnaosavalitsusi esindavad komisjonis haldussekretärid.

Tallinna linnakomisjoni ülesanne on tagada küsitluse korra ühetaoline kohaldamine linna kogu haldusterritooriumil, anda küsitluspunktidele juhiseid ja selgitusi, teha kindlaks küsitluse tulemused ja need avalikustada, vaadata läbi avaldused ja kaebused küsitluse läbiviimise kohta ning teha nende suhtes otsused.

Kesklinna küsitluspunktid asuvad linnavalitsuse teenindussaalis (Vabaduse väljak 7), kesklinnavalitsuses (Nunne 18) ning Solarise keskus (Estonia pst 9).

Haaberstis avatakse küsitluspunkt Rocca al Mare kaubanduskeskus (Paldiski mnt. 102), Kristiine linnaosas Kristiine kaubanduskeskus (Endla 45) ning Lasnamäe linnaosas Lasnamäe Prismas (Mustakivi tee 17) ja Idakeskuses (Punane 16).

Mustamäe linnaosa kaks küsitluspunkti asuvad Mustamäe linnaosavalitsuses (Tammsaare tee 135) ja Magistrali kaubanduskeskus (Sõpruse pst 201/203), Nõmme linnaosa kaks küsitluspunkti on Järve Selveris (Pärnu mnt 238) ja Nõmme linnaosavalitsuse teenindussaalis (Jaama 1), Pirita linnaosa küsitluspunkt asub Pirita Selveris (Rummu tee 4) ning Põhja-Tallinna linnaosa kaks küsitluspunkti on Põhja Rimis (Põhja pst 17) ja Sõle Selveris (Sõle 51a).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles