Aun: töö TNTs on inspireeriv

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anneliis Aun
Anneliis Aun Foto: Erakogu

Aprilli alguses alustas TNT turundus ja suhtekorralduse koordinaatorina tööd varasemalt Arigato spordiklubi turundusega tegelenud Anneliis Aun.

Esimesed töönädalad uuel ametikohal on Auni sõnul olnud täis koolitusi ja usinat tööd. «Rahuolu, mida kõrge ärikultuur ja positiivne töökeskkond pakkuda suudavad, on olnud väga inspireerivad,» lisas Aun.

«Suuremateks plaanideks on kindlasti tutvustada laiemale üldsusele veelgi täpsemalt TNT nime taga olevat värvikat maailma kvaliteetsest brand'ist ja teenusest kuni maailmatasemele heategevusprojektideni välja.»

Auni töökohustuste hulka kuuluvad TNT avalike suhete ja turunduse edendamine, maine kujundamine, sisemine ning väline kommunikatsioon, kampaaniate väljatöötamine, kvaliteedijuhtimine turunduse ja avalike suhete valdkonnas, müügisüsteemi koordineerimine jpm.

Kuna Auni sõnul on TNT tunnustatud tööandja hindab ta ka sealseid investeeringud personali. «Töö iseloom annab hea võimaluse olla loov ning samal ajal realistlikult kaalutlev, just nagu ühele õigele väljakutsele kohane,» kirjeldas Aun.

Aun on varasemalt poolteist aastat juhtinud pärast eelmise operaatorettevõtte pankrotistumist Arigato spordiklubi müüki ja turundust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles