Strandberg: Jalaka võimulolek tuli lõpetada

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg
Marek Strandberg Foto: Peeter Langovits

Eilse kohtumääruse abil taas roheliste erakonna eestkõnelejaks tõusnud Marek Strandberg ei eita, et kasutas kavalat võtet eelmise juhatuse volituste taastamiseks, kuid pidas seda ainuvõimalikuks sammuks seaduserikkumiste takistamiseks.


Strandberg ei näe teguviisis midagi valet ning ütles ERRi uudisteportaalile, et erakonna põhikirjast ja seadusest tulenevalt saavad erakonda esindada kaks juhatuse liiget. «Antud juhul kolm juhatuse liiget seda kohtus ka tegid, esitades kohtunikule kompromisslahenduse,» ütles Strandberg.

Ta lisas, et tegemist oli seadusliku sammuga kuidas lõpetada erakonna senise juhtkonna kuritarvitused ning seaduserikkumise takistamiseks on iga õiguslik samm kohane ja põhjendatud.

Strandbergi sõnul on erakonna juhatus alates mullu novembrist kahjustanud partei huve: vallandanud enamik büroo töötajatest lojaalsuse puudumise tõttu, pole suutnud vastu võtta eelarvet ega suutnud sõnastada selgeid plaane eelolevateks valimisteks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles