Strandberg astus roheliste esimese eestkõneleja kohalt tagasi

Veiko Pesur
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marek Strandberg
Marek Strandberg Foto: Peeter Langovits

Marek Strandberg astus tänasel Erakond Eestimaa Rohelised (EER) juhatuse erakorralisel koosolekul tagasi EERi esimese eestkõneleja ametist.


«Erakonnal on loomulikult kiire arengu tõttu erinevaid probleeme, kuid mina pole kindlasti sama mis erakond,» teatas Strandberg erakonna pressiteate vahendusel.

«Loodan siiralt, et minu eestkõneleja ametist tagasiastumine võimaldab rahulikumalt ette valmistada erakonna üldkoosolekut. Üldkoosolek on erakonna kõrgeimaks organiks ja just sisuliselt arutleva üldkoosoleku kokkukutsumiseks olen ka mina oma otsused teinud,» lisas ta.

Strandberg avaldas hämmeldust, et tema oponendid ei soovi sisulist diskussiooni ning kaitsevad raevukalt oma võimupositsioone, arvestamata erakonna huve.

Strandberg jätkab tavalise juhatuse liikmena ning lubas pühenduda erakonna valimisprogrammi koostamisele, et seda 28.-29. mail Tallinnas toimuvalt EERi üldkogul kaitsta.

Oma järgmisel korralisel koosolekul neljapäeval, 22. aprillil toimuvad EERi juhatuses uued eestkõnelejate valimised.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles