Täna televisioonis, Kevad tungib Raadio Tartu kavasse,

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

PM

Kevad toob kaasa muutusi ka raadiosaatekavas. Raadio Tartu uudistetoimetus alustab kevadel saadetega kell 6 ja läheb äripäeviti õhtule kell 19. Uudistega on ametis Angelika Shegedin, Piret Toomet, Kalle Hein, Vambola Paavo ja Krister Paris.

Alates järgmisest nädalast on kolmapäeviti kell 14.30 ja laupäeviti kell 9.15 kavas saade «Ole terve!», mida toimetavad Vello Lään ja Madis Ligi.

Tööpäevased huumoriminutid on endistel aegadel (siiski - õhtune anekdootide kordus on nüüd kell 17.30). Laupäevane saade «Pange pange!» läheb puhkusele ja annab eetriaega uuele saatele. Selles vahendab Raadio Tartu söögi- ja joogiprobleeme ning tutvustab kohvikuid, restorane ja baare. Saade hakkab eetris olema laupäeva hommikul kell 10.30, esimene on kavas pärast lihavõttepühi. Huumoritoimetus tuleb aga välja uue saatega «Anekdoodiduell», mida hakkavad tegema Erkki Kõlu ja Valdo Jahilo. Kuulajatel on võimalus kaasa lüüa.

Suurema muutuse teevad läbi muusikasaated, mida koordineerib Janek Luts. Kell 19 on uudised, mille järel kõlavad raadiokuulajate soovilood. Telefon stuudios on (27) 421 200. Kolmapäevaõhtuti on kella 21ni kavas Ervin Hurda saade «Viis lemmikut», reedeti aga Illari Lääne «Singlimäng». Laupäeviti kell 17 algab Onu Bella «Faasinihe».

Raadio Tartu on Balti Meediateabe ASi uuringu järgi endiselt Tartu piirkonna kuulatavaim raadiojaam. Virumaalastel on seda võimalik kuulata Rakveres tegutseva Raadio Viru vahendusel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles