Algas kevadlillede istutamine Tallinna kesklinna

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinnas asendatakse kevadlilled suvelilledega.
Tallinnas asendatakse kevadlilled suvelilledega. Foto: Peeter Langovits

Tänasest alustatakse kevadlillede istutamisega Tallinnas, esimesena saavad lilleliseks kesklinnas E. Vilde ausamba juures olevad 12 vaasi ja Estonia teatri esine peenar.


Kevadlillede istutustööd on kavandatud 26.-30. aprilliks, mil üheksale peenrale ja 185 vaasi pannakse kokku 40 998 võõrasemataime. 27. aprilliks muutub lilleliseks Viru ringi peenar, Pirita tee ja Narva maantee ristmiku istutusala ning seejärel kõik teised linna lillepeenrad ja -vaasid. 30. aprillist saab võõrasemasid imetleda ka Endla, Luise ja Tehnika tänava ristmikul.



Lisaks võõrasemadele tärkavad kevadel 16 lillepeenral tulbid, nartsissid, hüatsindid, krookused ja lumikellukesed, mille sibulad pandi maha 2009. aasta sügisel.



Lilli istutavad ja hooldavad firmad AS Mustamäe Haljastus, OÜ Keskkonnahooldus ja OÜ Grün-E. Kevadlilletaimed on tellitud aiandist Flores Aed.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles