Kevad sunnib kasti otsa

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kastivirna otsas turninud Marko Männistel jäi hetkel, kui istumisalune viltu hakkas vajuma, rekordist puudu veel tubli kümmekond kasti.
Kastivirna otsas turninud Marko Männistel jäi hetkel, kui istumisalune viltu hakkas vajuma, rekordist puudu veel tubli kümmekond kasti. Foto: Margus Ansu

Ühte rohelisse kasti mahub 20 pudelit õlut. Rekordarv kaste, mille otsa ronitud, on olnud 28. See tähendab 560 pudelit ehk 280 liitrit õlut. Eile asusid tudengid kevadpäevadel välja selgitama neid, kes suudaksid pühapäeval kastironimise finaalis selle rekordi ületada. Kastivirna otsas turninud Marko Männistel jäi hetkel, kui istumisalune viltu hakkas vajuma, rekordist puudu veel tubli kümmekond kasti.


Sealsamas Pirogovi platsil, kastironijate selja taga võtsid samal ajal riideid seljast noormehed, kelle ülesandeks oli rõivastest võimalikult pikk kett teha. Kolmandad aga lükkasid aja peale võistu sõiduautot Peugeot 5008. 30 meetri pikkust lõiku jõuavad kõige kärmemad lükata suisa 18 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles