Terviseürituse korraldaja panustab loodussõbralikele meenekottidele

Hetlin Villak-Niinepuu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalad.
Jalad. Foto: Caro / Scanpix

«Käi jala! Tervisekõnd» võttis esimesena suurüritustest kasutusele stardipakkidena tekstiilkotid.

Kampaania korraldaja Kätrin Karu sõnul lähtutakse stardipakkide komplekteerimisel ennekõike sellest, et osalejatel jätkuks rõõmu stardipakist pikemalt ning selle sisu oleks neile tõepoolest vajalik ja kasutatav.

«On hea meel näha, et suurürituse korraldajad pööravad tähelepanu ka loodussõbralikkusele ja lisaks looduses liikumisele kutsuvad üles ka loodust hoidma,» ütles üle-eestilise kilekotivahetuskampaania «Minu roheline samm» peakorraldaja Anu Vunk.

Lisaks loodussõbraliku tekstiilkoti kasutuselevõtule tahame sellel aastal ergutada inimesi rohkem looduses liikuma ja enda ümber vaatama.

Selleks on 2010 hooajal ootamas nii matk kui ka auhindu looduse nautimiseks ja loomulikult erinevat info keskkonnateadlikkuse tõstmiseks.

«Käi jala! Tervisekõnni» kampaania üks peamisi eesmärke on liikumisaktiivsuse teadvustamine ning võimaluste leidmine harjumuste parandamiseks.

«Igaüks saab teha oma esimesed sammud parema tervise suunas, teadvustades, et tervis ei ole konstantne nähtus ning kõige enam saame selle säilimiseks ise panustada,» rääkis Karu.

Nii «Käi jala!» kui «Minu roheline samm» meeskondade liikmed kuuluvad Rahvusvahelisse Noortekotta JCI.
«JCI Missioon on ühiskonnas postiivsete muutuste ellukutsumine. Hea on näha, et kaks JCI liiget on võtnud selles liidrirolli ja veavad selliseid suuri projekte, mis parendavad meie ühiskonda,» kommenteeris JCI Tallinna president Peeter Tars.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles