ETV jätkab lepingut erakanalitega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

NILS NIITRA

ETV juhatus otsustas eile mitte katkestada reklaamihüvitiste lepingut eratelekanalitega ja on huvitatud uuest hüvitiselepingust, mis kehtiks septembrist.

ETV peadirektori Toomas Lepa kinnitusel otsustas juhatus lepingut mitte katkestada.

ETV juhatuse eilses istungiprotokollis seisab, et TV 1 omanik Eesti Sõltumatu Televisioon (ESTV) ei ole tasunud ühelgi korral kompensatsiooniraha riigitelevisioonile õigeaegselt.

ESTV reklaamihüvitis ETV-le oli mullu 10 miljonit krooni, sellele lisandusid viivised hilinemise eest. TV 3 ja Kanal 2 maksid riigitelevisioonile kumbki 13 miljonit krooni. Tänavu septembrini maksavad kõik eratelejaamad ETV-le võrdselt kokku 24 miljonit krooni.

ETV juhatus otsustas eile ühtlasi esitada eratelejaamadele uue reklaamihüvitiste lepingu projekti. Leping kehtiks esimesest septembrist kuni 2000. aasta lõpuni. Lepp ei nõustunud avalikustama, kui palju küsib ETV lepinguprojektis eratelekanalitelt kompensatsiooni.

ETV seadis kompensatsiooniläbirääkimiste tähtajaks esimese veebruari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles