Pinnase uhtumise Tammsaare teel põhjustas vigastatud torustik

Heidi Ojamaa
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pinnase nihkumise tõttu suleti Tallinnas Pärnu maantee mahasõit.
Pinnase nihkumise tõttu suleti Tallinnas Pärnu maantee mahasõit. Foto: Peeter Langovits

Teisipäeval Pärnu maanteelt Tammsaare teele mahasõidutee vahetus läheduses toimunud teealuse pinnase ärauhtumise põhjustasid kaabli paigaldamiseks tehtud puurimistööd, mille käigus vigastati reoveekanalisatsiooni ja sademetevee kanalisatsiooni torustikke.

Tammsaare tee ja Pärnu maantee piirkonnas teostas Eltel Networks AS Elering OÜ tellimusel kaabli paigaldamiseks suundpuurimise töid, teatas Tallinna linn.

Puurimistöid tehti Tammsaare tee all suunaga Järve tänavalt Seebi tänavale, mille käigus vigastati tee all paiknevaid reoveekanalisatsiooni ja sademevee kanalisatsiooni torustikke. Purunenud torustikest välja voolanud vesi uhtus ära teealuse liivpinnase  ning tekitas tühimikud teekatte alla.

Torustike parandustööd on käesolevaks hetkeks lõpetatud ning toimuvad teekonstruktsiooni taastamistööd. Tööde planeeritav lõpptähtaeg on laupäev, 19.oktoober.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles