Aukon: vene valijale on Savisaar bränd nagu Nike või Reebok

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar
Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar Foto: Andres Haabu

Seekordsetel valimistel on Savisaare poolt hääletamine venekeelsele valijaskonnale usu küsimus, sest teda tuntakse ja usaldatakse, leiab Raadio 4 toimetaja Artur Aukon.

«Savisaar on bränd nagu Nike või Reebok,» selgitas ta, lisades, et samal ajal on paljud teised linnapeakandidaadid jäänud venekeelsele valijaskonnale suuresti kaugeks, rääkis ta Vikerhommiku raadiosaates, vahendab ERRi uudisteportaal.

Nii võib tema sõnul seekord Reformierakonna nimekirjas kandideeriv Vilja Savisaar-Toomast koguda nii mõnegi hääle inimeselt, kes tema erakonnavahetusest midagi ei tea, lisas Aukon.

Siiski oleks tema arvates ekslik arvata, et Tallinnas elavad venekeelsed valijad käituvad monoliitselt. «Küsitluste järgi hääletavad 80 protsenti Savisaare poolt, aga kus on ülejäänud 20 protsenti - seda ma ei oska öelda,» arutles Aukon.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles