Haabersti elanik: see peab päris vigane olema, kes valima ei jaksa minna

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinncity käis tänast valimispäeva jälgimas pealinna suuremates linnaosades. Haaberstis küsitlesime valimas käinud inimesi Rocca al Mare keskuses.

Haabersti linnaosas valimas käinud naisterahvas ütles, et usaldas oma hääle uutele jõududele. «Senised jõud on etableerunud, stagneerunud, ideed on ammendunud. Ega midagi head ei olegi öelda, nad on ennast täiesti kompromiteerinud.»

Seda, et valimiseelsel perioodil toimunu oleks kuidagi valija eelistusi mõjutanud, naine ei usu. «Inimesed ei ole nii mõjutatavad. Pikaajalised kogemused loevad.»

«Mina tunnen, et minu kodanikukohus on oma jala peal, oma käega see asi ära teha. Teatud määral on see ka aukohus ennast toast välja ajada ja oma jala peal kohale minna. See peab ikka päris vigane olema, kes ei saa sellega hakkama. Nii kaua, kui liikuda jõuan, käin ikka jaoskonnas.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles