Prantsusmaa jalgpalluritega maganud prostituut: ma olin ilus kingitus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zahia Dehar
Zahia Dehar Foto: SCANPIX
Prantsusmaa jalgpalluritega maganud prostituut Zahia Dehar jagas nüüd oma muljeid ka Prantsusmaa ajakirjale Paris Match, kus ta sõnas, et tegelikult ei ole ta prostituut ning ta soovis lihtsalt koguda raha oma ilusalongi avamiseks.

Praeguse seisuga ähvardab Prantsusmaa jalgpalluritest karistus Franck Riberyd ja Karim Benzemat, kuna väidetavalt ostsid nad Dehari käest teenuseid, kui viimane oli veel alaealine.

«Ma ei öelnud mitte kunagi kellelegi, et ma olen alaealine,» sõnas Dehar.«Kuid ma ei olnud prostituut, kuna ma ei kuulunud ühtegi gruppi ning mul ei olnud ka sutenööri.»

Dehari sõnul kohtus ta Benzemaga ööklubis ning Ribery lennutas ta Saksamaale oma sünnipäeva puhul. «Ma olen ju ilus kingitus,» arvas Dehar. «Mul ei olnud vahet, kas tegemist oli jalgpallistaaridega või mitte. Ta oli minu jaoks tavaline klient.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles