Mihhail Kõlvart loodab abilinnapeana jätkata

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeval toimus Tallinnas Meritoni hotellis Keskerakonna valimispidu. Mihhail Kõlvart.
Pühapäeval toimus Tallinnas Meritoni hotellis Keskerakonna valimispidu. Mihhail Kõlvart. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Valimistel ühe edukama häältesaagi, üle viie tuhande hääle kogunud Tallinna endine abilinnapea Mihhail Kõlvart loodab jätkata abilinnapea ametikohal, kuna hulk plaane ootab realiseerimist.

«Pean vajalikuks jätkata tööd lasteaiakohtade kättesaadavuse suurendamiseks, koolide renoveerimiseks ja koolivõrgu korrastamiseks. Õismäe Sportmängude Hall ja Tondiraba jäähall vajavad sissetöötamist, tööd tuleb jätkata Põhja-Tallinna spordikompleksiga,» rääkis ta. «On plaanis taastada Dominiiklaste kloostrikompleks Linnamuuseumi filiaalina. Kavas on mitmeid teisigi projekte.»

Kõlvart võtab oma sõnul valimistulemust rahulikult, kuna ei keskendunud isiklikule kampaaniale ega teinud prognoose võimaliku reitingu suhtes. «Minu arvates poliitikud, kes tegutsevad täitevvõimu institutsioonides, peavad ära teenima valijate usalduse eelkõige oma igapäevase tööga. Tuleb silmas pidada ka seda, et saadud hääled pole ainult hinnang eelnenud tegevustele, vaid ka suur vastutus, mida poliitik peab järgmiste valimisteni kandma.»

Kas näeb ta aga mõnd muud poliitilist jõudu Keskerakonna kõrval, kellega Tallinna volikogus koostööd teha? «Ideoloogiliselt paiknevad Keskerakonnale lähemal sotsiaaldemokraadid, kuid loodan konstruktiivsele koostööle kõikide linnavolikogus esindatud parteidega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles