Elva linnapeana jätkab Toomas Järveoja

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elva linnapeaks sai Toomas Järveoja.
Elva linnapeaks sai Toomas Järveoja. Foto: Margus Ansu

Seni Elva linna juhtinud meer Toomas Järveoja jätkab samal ametipositsioonil ka pärast valimisi. Volikogu esimehe koht läheb Sotsiaaldemokraatide esindajale Meelis Karrole.

Täna korraldatud kokkusaamisel otsustasid 17-liikmelises volikogus seitse mandaati saanud Reformierakond ja kaks mandaati saanud Sotsiaaldemokraatlik erakond moodustada männilinnas võimukoalitsiooni. Toomas Järveoja sõnul lepiti täna kokku ka põhilised eesmärgid, mis tuleks järgneva nelja aasta vältel ellu viia. Koalitsioonileping tahetakse allkirjastada ja avalikustada lähipäevil.

Koalitsiooni sünd sellises koosseisus polnud pärast valimisi sugugi kindel, sest valimisliit Elva sai volikogus samuti seitse kohta. Kaalukeeleks osutusid niisiis sotsiaaldemokraadid, kes valisid koostööpartneriks oravapartei.

Toomas Järveoja oli valimistel Elva populaarseim kandidaat, saades 360 toetushäält. Tulevane volikogu esimees Meelis Karro kogus 144 häält. Konkurentidest, valimisliidust Elva sai enim hääli (168) Fred Koppel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles