Kahel tapmissüüga mehel tuleb kohtu ette astuda

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kohus
Kohus Foto: Elmo Riig / Sakala

Kohtla-Järvel peavad järgmisel nädalal astuma kohtu ette kaks meest, keda prokuratuur süüdistab tunamullu suvel Kiviõlis kaaslase tapmises.


Eeluurimisel kogutud andmetel panid 30-aastane Andrei ja 43-aastane Sergei raske kuriteo toime 2008. aasta 6. juulil, kui neil tekkis Võidu tänaval asuvas korteris viina võttes tüli 46-aastase mehega. Andrei ja Sergei tungisid joomakaaslasele kallale ning peksid teda käte, jalgade ja klaasist pudeliga vastu pead ja keha. Kannatanu suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Politsei sai varem korduvalt kriminaalkorras karistatud Andreile ja Sergeile kiiresti jälile ning prokuratuur esitas neile kohtueelse uurimise lõppedes süüdistuse tapmises. Kohtus süüdimõistmisel ähvardab neid kuni 15-aastane vangistus.

Andrei võttis kohus eeluurimise ajaks vahi alla ning mees on trellide taga ka praegu, Sergei suhtes kohaldas kohus tõekendina elukohast lahkumise keeldu.

Viru maakohtu Kohtla-Järve kohtumaja peab Andrei ja Sergei süüasjas eelistungi esmaspäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles