G4S andis politseile üle noaga vehkija ja joobes autojuhi

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Postimees.ee

Ööl vastu neljapäeva pidasid G4Si turvatöötajad Mustamäel lõbustusasutuse juures kinni ja andsid politseile üle mehe, kes puhkenud tüli käigus tekitas teisele külastajale torkehaava. Vahetult peale konflikti lahendamist anti politseile üle lõbustusasutuse läheduses joobnuna rooli istunud autojuht.


24. oktoobril kell 02.52 tuli G4Si juhtimiskeskusesse paanikahäire Mustamäel asuvast lõbustusasutusest. Kolme minutiga kohale jõudnud patrullekipaaž saatis asutusest välja meesterahvad, kelle vahel tekkis vali sõnelus, teatas ettevõtte pressiesindaja.

Õues haaras üks konfliktis osalenud meestest noa ning lõi sellega teises seltskonnas olnud noormeest. Ekipaaži turvatöötajad pidasid kallaletungija kinni ning võtsid talt noa ära. Kinnipidamisel osutas mees tugevat vastupanu, mistõttu turvatöötajad olid sunnitud kasutama tema maharahustamiseks pipragaasi ja käeraudu. Kohale kutsuti politsei ja kiirabi. Turvatöötajad toimetasid kannatanu kuni meedikute saabumiseni hoonesse ja andsid talle esmaabi. Kiirabi viis mehe haiglasse ning politseipatrull toimetas noaga vehkinud mehe kehalises väärkohtlemises kahtlustatavana jaoskonda.

Üks paanikahäirele reageerinud patrullekipaažidest märkas samas, et lähedal asuvas tanklas istus auto rooli ilmsete joobetunnustega meesterahvas. Saabi istunud mees pani autole hääled sisse ning asus sõitma Ehitajate tee suunas. Ekipaaži turvatöötaja koos politseiametnikuga järgnesid sõidukile ning peale peatumismärguannet Sõpruse puiesteel korrusmaja hoovis auto peatus. Politsei tuvastas Saabi roolis olnud meesterahval alkoholijoobe tunnused ning viis ta kahtlustatavana joobes juhtimises jaoskonda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles