Tulvaveed nõudsid USAs vähemalt 11 elu

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pooleldi vee all olev maastur Nashville'is (Tennessee osariik).
Pooleldi vee all olev maastur Nashville'is (Tennessee osariik). Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide edelaosas Tennesee'i ja Mississippi osariikides on tormi ja selle põhjustatud tulvavete tõttu hukkunud 11 inimest.


Tennesee ametivõimude teatel on saanud surma seitse inimest, veel kolm on kadunud, vahendas The Press Association. Mississippi põhjaosas on võimud teatanud neljast ohvrist.


Torme võib veelgi oodata ja Tennessee ametivõimud palusid abi rahvuskaardilt ja soovitasid inimestel hoida eemale üleujutatud maanteedest. Osariigi kuberneri Phil Bredeseni sõnul läheb päevi, enne kui veetase alaneb piisavalt ja saab hakata hindama teedele ja sildadele tekitatud kahjusid.

Mississippi põhjaosas hukkus mees, kes jäi koos autoga vee alla. Veel kaks inimest hukkusid vagunelamus.

Maakonna eriolukordade ameti koordinaatori David Shaw' sõnul sai üks inimene surma Abbeville'is, kus 15-20 maja purunes tugeva tormituule tõttu.

Meteoroloogid ennustavad vihma jätkumist. Mõnes piirkonnas sadas laupäeval maha 33 sentimeetrit vihma, sama kordus ka pühapäeval.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles